De dokter en het leger van Davy - Van de Vendel, Edward, 1964- (Wommelgem : Van In, 2017)
Davy is ziek. En dus komt de dokter langs. Maar wat hoort de dokter daar in Davy's buik? Gestamp en marcheren en getrompetter?
Met illustraties van Pieter Van Eenoge
Keywords: Ziek-Gezond