Zacht en zoet als een marshmellow - Lacas, Béatrice Ruffié, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Louis heeft een nieuw buurmeisje. Elke ochtend staat hij vroeg op om naar haar te kijken. Maar dan hoort hij dat ze gaat verhuizen. Wat een ramp! Zou Louis misschien verliefd zijn? Genre = gevoelens, eerste verliefdheid
Met illustraties van Pascal Lemaitre
Leesniveau: AVI: E5 (oud: AVI 7)