Mercator : cartograaf van landen en zeeën. (Averbode : Averbode, 2017)
Ontdek België met een verhaal (9-14 jaar) 5 mooie verhalen (40 blz.) met illustraties in kleur Ontdek Belgen die hun sporen hebben nagelaten in de Belgische geschiedenis 27 bladzijden verhaal en 8 bladzijden info om alles over een bekende Belg te ontdekken: het leven in zijn/haar tijd, zijn/haar invloed ... Belgen uit verschillende disciplines: kunst, wetenschap, politiek, sport... en van alle tijden! + een quiz, een kruiswoordraadsel en een link naar extra onlinevideomateriaal!