Pluk de dag met Kapitein Winokio : 10 doe-platen voor de kleuterjuf - Seresia Winok, ....- (Schelle : Kapitein Winokio, 2016)
10 doe-platen: Tandenpoetsen: stappenplan + bewegingsspel + knutsel-idee Veters knopen: stappenplan + knutsel-idee + tekenplaat Op weg naar school: kleurplaat + klasgesprek + zoekplaat Leren lezen en schrijven: klasgesprek + tekenplaat Spelen op de speelplaats: zoekplaat + speelplaatsspelletjes Opruimen: teken- en kleurplaten Naar het toilet: versje + woordspel + kleurplaat Vieruurtje: zoekplaat + spel + teken- en kleurplaat Jas aandoen: stappenplan + woordspel + knutsel-idee Slapengaan: Teken- en kleurplaat
Met 10 mooie doe-platen legt Kapitein Winokio iedereen stap voor stap uit hoe je onder andere je tanden poetst, je jas aandoet, … En hij geeft ook spel- en knutselsuggesties én kleurplaten bij elk thema. De ideale aanvulling op het Pluk de dag boek voor in de klas!