Iedereen smartphonefotograaf - Bogaert, Vicky, ....- (Oostkamp : Stichting kunstboek, 2015)
De beste camera is de camera die je bij je hebt, sprak een snuggere fotograaf ooit. De smartphone is doorheen de jaren uitgegroeid tot een volwaardige camera met opties, instellingen en accessoires die niet moeten onderdoen voor die van een compactcamera. Hoe je meer uit die smartphonecamera haalt dan snelle snapshots en selfies, lees je in Iedereen Smartphonefotograaf.Fotografe Vicky Bogaert leert je de camera optimaal te gebruiken, geeft tips om betere composities te maken en een eigen beeldstijl te ontwikkelen én toont hoe je die creatieve kiekjes met de wereld kunt delen. Wie niet meer wegwijs raakt in de vele beschikbare foto-apps, wordt op het juiste spoor gezet met een aantal gebruiksvriendelijke en gratis apps voor iOs, Android en Windows Phone. Met vele leuke en inspirerende voorbeelden is dit het perfecte boek om zelf eens te proberen, te experimenteren en je fotografiekunsten te perfectioneren.
Keywords: Fotografie ; smartphone