Basisboek events - Heithuis, Harry, ....- (Groningen : Noordhoff, 2014)
Basisboek Events belicht alle aspecten van het organiseren van een goed (bedrijfs)evenement. Een waardevol handboek compleet met theoretische achtergronden, praktische richtlijnen, direct toepasbare ideeën en praktijkvoorbeelden. Een solide houvast voor studenten en (aankomende) professionals die zich voorbereiden op het organiseren van professionele events. Alle aspecten van het formuleren van doelstellingen en concept, tot de uitvoering en de evaluatie komen aan bod. Uitgebreide aandacht krijgen onderwerpen zoals locatiebepaling, uitnodigingen, techniek, entertainment, catering, decoratie, budgettering, beveiliging, communicatie, crowdmanagement en het opzetten van een draaiboek. Het boek is zeer plezierig om mee te werken: aantrekkelijke foto's, aansprekende voorbeelden en handige tips spreken tot de verbeelding en laten de stof leven.
Keywords: Events