Leren communiceren - Steenhouder, M., ....-; Jansen, C., ....-; van Gulik, L., ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2016)
Met Leren communiceren leer je goed en efficiënt te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Het boek is toegankelijk en overzichtelijk geschreven overzichtelijk en het bevat allerlei interessante en handige casussen en opdrachten.Waarom kiezen voor Leren communiceren?*Leren communiceren is al bijna veertig jaar het meest gebruikte communicatiehandboek in het hoger onderwijs;*Er wordt aandacht besteed aan veel uiteenlopende taken die je in de praktijk op het gebied van mondelinge en schriftelijke communicatie tegenkomt. Leren communiceren biedt een degelijke kennisbasis met ruime mogelijkheden om de communicatieve vaardigheden te oefenen die je als (aankomende) professional nodig hebt.
Keywords: Communicatie