Geesten! - Misschaert, Inge, 1974- (Averbode : Averbode, 2017)
Gus gaat samen met zijn mama en broertje overnachten in 't Geel Kasteeltje in Zele. Daar blijkt vroeger een meisje vermoord te zijn. Is zij diegene die Gus al aan het raam heeft gezien? (griezel)
Met tekeningen van Winnie Trekker
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad