Maskers af! - Miraucourt, Christophe, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
An-Sofie en haar ouders zijn op vakantie in Venetië. In het hotel waar ze verblijven verdwijnen heel wat zaken. An-Sofie gaat op onderzoek uit ... Genre = detective
Met illustraties van Frédéric Thiry
Leesniveau: AVI:M6 (oud: AVI 8)