Lotta viert carnaval - Put, Diane, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Wat is er toch aan de hand? Het schaap ziet eruit als een hond, Lie en Nina zijn een ridder en een prinses en tante Cat lijkt wel een koe. Het is carnaval!
Met illustraties van Pieter Van Eenoge
Keywords: Carnaval