Welke kleur heeft jouw parachute? : een praktisch handboek voor werkzoekers en carrièreplanners - Bolles, Richard Nelson, ....- (Amsterdam : Nieuwezijds, 2017)
Het succesvolste banenboek ter wereld (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht in 26 landen) biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding, aanmoediging en talloze praktische adviezen. Deze 2017/2018-editie is geheel geactualiseerd en geeft de nieuwste informatie, adviezen en praktische tips voor onlinezoekstrategieën en het gebruik van sociale media. Richard Bolles helpt je jezelf beter te leren kennen, zodat je het beste antwoord vindt op de vraag: wat zal ik gaan doen? Met zijn inspirerende stappenplan om je carrière te veranderen, laat Bolles zien dat er voor iedereen altijd een baan te vinden is.
Keywords: Carrière; Solliciteren