Meneer Singh en mevrouw Kaur in België : migratie, gender en integratie in de sikh-gemeenschap - Cosemans, Sara, ....- (Leuven : Acco, 2012)
De migratie van de sikhs naar België begon in de jaren tachtig, als gevolg van de onafhankelijkheidsstrijd. Inmiddels zoekt de tweede generatie een compromis tussen ouderlijke tradities en westerse waarden. Over de geschiedenis van de sikhs, identiteitsvraagstukken, migratieprocessen en de verschillen tussen mannen en vrouwen.
Keywords: Migranten ; België - Sikhs