Op zoek naar politiek : democratie en de verplaatsing van de politiek - Hooghe, Marc, 1964- (Leuven : Acco, 2006)
Artikelen over de verplaatsing van politieke besluitvorming van beroepspolitici naar onder meer internationale organisaties, de media en de Europese Unie.
Keywords: Politiek