Op mensenmaat : stof voor een socialisme zonder blauwe plekken - Mertens, Peter, 1969- (Berchem : EPO, 2009)
Pleidooi voor een aantal maatregelen om de huidige kredietcrisis te boven te komen zonder in sociaal opzicht pijnlijke ingrepen, door de Vlaamse socioloog en marxist.
Keywords: Maatschappijkritiek - PVDA (België).