Levenslang : twee mensen getuigen over hun leven in afzondering : de ene als levenslang veroordeelde, de andere als geestelijke in vrijwillig isolement - Reusens, Saskia, ....- (Antwerpen : Linkeroever, 2012)
Reusens interviewde twee mannen die beiden in afzondering leven: een pater en een gedetineerde. Hun achtergrond en de reden voor hun isolement verschillen, maar hun dagelijks leven vertoont veel overeenkomsten. De mannen vertellen onder meer over hun dagindeling, kleding, verjaardagen, regels, privacy etc.
Keywords: Vrije wil