Social selling masterclass - Rodrigues, Carola, ....- (Amsterdam : Bertram + de Leeuw, 2016)
Social Selling Masterclass leert je met een nieuwe aanpak effectiever en met meer succes acquisitie te plegen: zorg dat klanten naar joú komen. Carola Rodrigues maakt je in dit boek vertrouwd met haar Social Selling Proces; een stappenplan waarmee je je bedrijf Social Selling-proof kunt maken: - hoe zet je jezelf als 'personal brand' centraal hoe laat je potentiële klanten naar je toe komen - hoe kun je ze volgen via je social mediakanalen hoe creëer je waardevolle killercontent voor jouw doelgroep - op welk moment kun je in actie komen om ze op een 'warme' manier te benaderen en te verleiden Als je dit toepast trek je uiteindelijk klanten aan die écht bij je organisatie passen. Daarna gaan je verkoopresultaten omhoog! Dit is Social Selling. Het is de kern van je succes, of je nu verkoper, marketeer, salesmanager, commercieel directeur, ondernemer of zzp'er bent.
Keywords: Marketing ; verkooptechnieken; Online marketing ; verkopen