k was twaalf en ik fietste naar school - Dardenne, Sabine, ....-; Cuny, Marie-Thérèse, ....- (Amsterdam : Saffraan, 2004)
Persoonlijk relaas van een jonge vrouw die op twaalfjarige leeftijd werd ontvoerd en seksueel misbruikt door de Belgische pedofiel en moordenaar Marc Dutroux.