Ik heb nog dochters, hoor : leren leven met een incestverleden - Ramón, Maya, ....- (Amsterdam : Van Gennep, 2009)
Autobiografie van een vrouw die haar incestverleden (ze werd misbruikt door haar inmiddels overleden vader) onder ogen durft te zien en een zoektocht begint om dat te verwerken.
Keywords: Incest