Kan je een geheim bewaren? : mijn vijftien jaar ervaring als pedofiliespeurder : met praktische preventietips voor ouders - De Waele, Peter, ....- (Leuven : Van Halewyck, 2011)
De Waele toont aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe de politie pedofilie bestrijdt en welke impact deze gruwelverhalen hebben op politiemensen. Hij laat ook zien wie pedofielen zijn en hoe ze te werk gaan, en geeft concrete tips aan ouders om hun kind weerbaarder te maken.
Keywords: Pedofilie