Ouders blijven na een scheiding - De Waele, Inge, ....- (Tielt : Lannoo, 2009)
Tips voor een goede verstandhouding met je ex-partner Ouder van je kind blijf je altijd, ook na een scheiding. Samen zul je nog heel wat belangrijke beslissingen moeten nemen die de toekomst van je kind beïnvloeden. De meeste boeken over scheiding focussen op de kinderen. In dit boek, eerder verschenen onder de titel Samen uit elkaar, staan de ouders zelf centraal. Psychologe Inge De Waele geeft realistische tips en adviezen die je kunnen helpen om na een scheiding een goede verstandhouding met je ex-partner op te bouwen.
Keywords: Echtscheiding