Het duivelskind : foute ouders en falende jeugdzorg - Genova, Maria, ....-; Van der Vecht, Angel, ....- (Meppel : Just Publishers, 2013)
Angels ouders denken dat hun dochter een duivelskind is en willen haar ‘genezen' via seksueel misbruik en mishandeling. De school schakelt Jeugdzorg in, maar de vernederingen gaan onverminderd door. Wanneer het misbruik aan het licht dreigt te komen, besluit Angels vader haar te dwingen tot zelfmoord.
Keywords: Geweld ; gezin - Jeugdzorg - Seksueel geweld