Belgische wereldbekerdromen - Michiels, Karel, 1960- (Antwerpen : Houtekiet, 2002)
Het verhaal van de wereldbekers is het verhaal van de grootste spelers en trainers uit de geschiedenis van het Belgisch voetbal.
Omslagondertitel : De WK's van de nationale ploeg