Bernie Ecclestone's miljoenenrace : fascinerend inzicht in zijn ijzeren greep op de Formule 1-wereld - Lovell, Terry, ....- (Baarn : Tirion, 2003)
Wie Formule 1 zegt, zegt Bernie Ecclestone. Met zijn bedrijf SLEC heeft hij de hoogste divisie van de racerij in zijn macht. Ecclestone is degene die bepaalt op welke circuits geracet wordt en aan wie de televisierechten verkocht worden, en verdient daar vervolgens vele miljoenen mee. Zijn vermogen wordt momenteel geschat op ruim 4,5 miljard euro. Dit boek biedt een fascinerend inzicht in hoe Bernie Ecclestone het Formule 1-racen in zijn greep kreeg en vervolgens in zijn greep hield. Ecclestone wist van Formule 1 het mediaspektakel te maken dat het nu is. Onder zijn strakke regie werd het een spannend wereldkampioenschap dat tientallen miljoenen kijkers over de hele wereld weet te boeien.
Bernie's game