Fabriekswerk : foto's en verhalen van arbeiders - De Mildt, Eric, ....-; Pauwels, Hilde, ....- (S.l. : Lannoo, 2008)
Auteur Hilde Pauwels en fotograaf Eric De Mildt brengen in beeld hoe arbeiders over hun job denken, wat er de afgelopen jaren veranderde en wat hun verwachtingen zijn. Met meer dan 150 foto's van arbeid in Vlaamse fabrieken Een boeiende, journalistieke documentaire waarin arbeiders vertellen over wat hen bezighoudt en over hun toekomst Het boek kwam tot stand in samenwerking met de Vooruit, de Vlaamse overheid, ACV, ABVV, ACLVB, en UNIZO.
Keywords: Arbeidsfilosofie