Studente ontvangt : bijverdienste in de prostitutie - Momerency, Lindsay, ....- (Damme : Zorro, 2011)
Waarom gaan studentes de prostitutie in? Is dat echt alleen om hun studieschulden te kunnen betalen of vinden ze het ook spannend? Op deze vragen wilde de auteur graag antwoord. Haar zoektocht en de uitkomsten legde ze vast in dit boek. Het bevat negen hoofdstukken met daarin artikelen uit kranten en tijdschriften over dit onderwerp, interviews met mensen van de zedenpolitie en uit de politiek, eigenaars van escortbureaus, acht studentes en een paar klanten. Een gedegen boek dat gemakkelijk leest. Hoewel wat Vlaams van taal is het boek zeker ook gericht op de Nederlandse markt, zoals blijkt uit het relaas over studiekosten en interviews met studentes uit onder andere Amsterdam en Groningen. Momerency (1984) studeerde communicatiewetenschappen. Dit is haar debuut. © NBD Biblion
Reportage over Vlaamse en Nederlandse studentes die naast hun studie in de prostitutie werken.
Keywords: Prostitutie ; studenten