Constructieve counseling? : destructief recht in professionele gespreksvoering - Riemslagh, Marina, ....- (Leuven : Acco, 2012)
Hulpverleners handelen niet altijd ethisch. Als ze vinden dat ze ooit onrechtvaardig behandeld zijn, kunnen ze defensief gedrag en onprofessionele gesprekvaardigheden vertonen. Men kan hen helpen deze houding te veranderen, door het onrecht te erkennen en de hulpverlener terug te brengen naar de pijnlijke ervaring.
Keywords: Hulpverlening ; beroepsethiek