Hoe verdeel je een kind ? : alles wat ouders moeten weten als ze apart gaan wonen - Devroy, Myriam, ....- (Roeselare : Globe, 2005)
Wanneer ouders beslissen niet langer samen te leven, nemen ze een ingrijpende beslissing. Niet alleen voor zichzelf, maar ook en vooral voor hun kinderen brengt dergelijke scheiding vele veranderingen en problemen mee. Naast de persoonlijke en vermogensrechterlijke discussiepunten die ex-partners ten aanzien van elkaar moeten zien op te lossen, dienen ze ook een regeling uit te werken rond hun kinderen. Meer in het bijzonder moet worden vastgelegd waar de kinderen zullen verblijven, wie welke financiële bijdrage zal leveren bij de opvoeding en het levensonderhoud van de kinderen, en wie in de toekomst de beslissingen over de kinderen zal nemen. Dit boek wil bij dit alles een leidraad zijn.
Keywords: Kinderen en echtscheiding