Dansen op blote voeten - Derycker, Nicole, ....- (Leuven : Davidsfonds/Infodok, 2009)
Als de geadopteerde Rani (13) merkt hoe goed ze is in Indiase dansen, wil ze meer weten over haar afkomst en India. Zeker nadat medecursist Bram heeft gezegd dat ze elkaar uit een vorig leven kennen. Vanaf ca. 12 jaar.
Wordt vervolgd door: Kus uit India
Keywords: Adoptie