Mama's zijn mooi - Planckaert, Stephanie, ....- (Antwerpen : Standaard Uitgeverij, 2007)
Persoonlijke ervaringen en gevoelens van een jonge vrouw die als zestienjarige moeder werd van een dochter.
Keywords: Moeders