Bahamontes : uit liefde voor de stiel. (Antwerpen : Cascade)
Bahamontes is meer dan zomaar een magazine over koers dat vier keer per jaar verschijnt en dat in elk nummer de mooiste en strafste verhalen bundelt. Verhalen over vroeger en nu. Over knechten en kopmannen. Over heroïsche triomfen en smadelijke nederlagen. Over de grootste klassiekers en de kleinste kermiskoersen. Deze verhalen worden stuk voor stuk neergepend door straffe journalisten en geïllustreerd aan de hand van foto’s van absolute topfotografen, en dat allemaal in een stijlvol gelayout luxe-jajsje. Alle Bahamontes-medewerkers hebben één iets met elkaar gemeen: hun blinde passie voor de koers. En dat voel je… Bahamontes is een luxemagazine. De koersverhalen liggen niet alleen hier in de Vlaanders maar ook ver daarbuiten zomaar voor het oprapen, sommige weliswaar weggemoffeld onder een dikke laag modder, stof en rennerszweet. Die verhalen, zij die het verdienen om niét vergeten te worden, spit Bahamontes naar boven. Uit liefde voor de stiel!
Keywords: Sport ; wielrennen