Leven zonder agenda : zoektocht van een moeder met een bijzonder kind - Rechsteiner, Marleen, ....- (Amsterdam : Artemis, 2009)
Dit boek gaat over een moeder die wordt geconfronteerd met het feit dat haar pasgeboren kind het Williams-Beurensyndroom heeft, een ontwikkelingsstoornis. Ze heeft tot op dat moment een goede carrière. Hoe moet dat nu? Ze vertelt haar ervaringen en beslissingen om haar leven weer op de rails te krijgen. Achterin het boek is informatie te vinden over het Williams-Beurensyndroom. Met katern foto's in kleur. De schrijfster studeerde Europese studies in Amsterdam en heeft tien jaar als public relations-manager bij verschillende bedrijven gewerkt. © NBD Biblion
Ervaringen van een moeder die wordt geconfronteerd met de geboorte van een kind met het Williams-Beuren syndroom, een aangeboren ontwikkelingsstoornis.
Keywords: Williams-Beurensyndroom.