Sofie rolt door het leven : 7 sleutels voorbij de beperking - Vanhoutte, Sofie, 1974- (Gent : Yin Books, 2014)
Sofie is geboren met een beperking. Haar jeugdjaren heeft ze meer in ziekenhuizen gespendeerd dan op school. Al die tijd is ze blijven vechten voor het leven. Nu is ze sterker dan ooit. In dit boek vertelt Sofie over haar strijd. Wat begon als een reeks medische klachten, mondde uit in een gevecht met zichzelf. Sofie leerde keuzes te maken, haar creativiteit te ontwikkelen en haar talenten te ontdekken. Met haar wilskracht en passie bracht ze evenwicht in haar leven. Sofie is nu kindercoach en wil haar ervaringen delen met ouders en kinderen. In zeven sleutels toont ze aan hoe je je beperkingen kunt overwinnen. Ze gaat daarbij geen enkel taboe uit de weg. Ze focust op de relativiteit van succes, het plezier van een dier en de balans tussen lichaam en geest.
Keywords: Fysieke handicaps