Geloven in inclusie : over zingeving en participatie van mensen met een verstandelijke beperking - Steglich-Lentz, Anneloes, ....-; van Loon, Jos, 1954- (Antwerpen : Garant, 2012)
De Zeeuwse Stichting GeeVer is een samenwerkingsverband tussen zorgaanbieders, kerken en familieverenigingen, opgericht vanuit de overtuiging dat de samenleving verbetert wanneer mentaal gehandicapten niet worden buitengesloten. Overzicht van hun tienjarige bestaan, met informatieve artikelen, ervaringsverhalen en gedichten van mensen met een verstandelijke beperking. Cover Toon grotere cover
Keywords: Mentaal gehandicapten -- Integratie