Laat maar zitten ... : integratie van Roma is een doe-woord - Machiels, Toon, ....- (Antwerpen : Garant, 2009)
Beschrijving van een in Vlaanderen met succes toegepaste methode om Roma te laten integreren in de samenleving.
Keywords: Zigeuners ; sociale welzijnszorg ; Vlaanderen