Mijn naam is Freud, Iki Freud : bekentenissen van een psychoanalytica - Halberstadt-Freud, Hendrika C., ....- (Amsterdam : Meulenhoff, 2004)
Autobiografie van de Nederlandse psychoanalytica (geboren in 1937) van Hongaars-joodse afkomst.
Keywords: Psychologen