Lichaamstaal op het werk : leer beter netwerken, presenteren en solliciteren - Pease, Allan, 1952-; Pease, Barbara, ....- (Houten : Spectrum, 2011)
Hoe maak je een succesvolle eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek? Hoe ga je als vrouw zitten tegenover een man? Wat zegt jouw lichaamshouding over je saleskwaliteiten? Hoe kleed je je als man tijdens een belangrijke meeting? Welke non-verbale signalen pikt je baas op? Volgens Allan en Barbara Pease bepalen we met onze lichaamstaal voor een belangrijk deel het succes op de werkvloer. Vol humor en heldere voorbeelden geven zij de lezer inzicht in het belang van de juiste non-verbale communicatie. Ook besteden ze aandacht aan het groeiende internationale aspect van werk en moderne technologie als conference-calling, BlackBerries, iPhones, e-mail en laptops. Met dit boek ben je je collega¿s altijd een paar stappen voor en sleep jij die grote opdrachten zonder moeite binnen.
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie