Het ik-ben-lekker-boos-boekje : anders omgaan met boze buien - Hendrikx, Rose-Marie, ....- (Leuven : Acco, 2012)
Wat is boosheid? Wat doet het met je? En hoe ga je er mee om? Meestal onderdrukken we boosheid of uiten we onze woede in agressief gedrag. Volgens Hendrikx kunnen we boosheid beter de ruimte geven en niet meer voeden, dan dooft ze vanzelf uit.
Keywords: Boosheid -- Kinderen