Semco-stijl : het insprirerende verhaal van de meest opzienbarende werkplek ter wereld - Semler, Ricardo, 1959- (Amsterdam : Meulenhoff, 2016)
Bij Semco werken ze in Semco-stijl: een nieuwe, menselijke, productieve, stimulerende en in alle opzichten lonende manier van werken. Semco-stijl inspireert en daagt uit tot een nieuwe manier van werken, zonder vaste werktijden, bedrijfskleding en andere verplichtingen.
Turning the tables