Hoog sensitieve personen in de liefde : hoe ga je om met relaties als de wereld je overweldigt - Aron, Elaine N., 1944- (Amsterdam : Archipel, 2010)
Word je makkelijk verliefd, maar ben je tegelijkertijd bang voor intimiteit? Heb je moeite om respect op te brengen voor je meer rationele partner? Of heb je al besloten dat liefde voor jou als hsp'er niet is weggelegd? Met Hoog Sensitieve Personen in de liefde heeft Aron een praktisch zelfhulpboek geschreven voor hsp's die op zoek zijn naar een gelukkige, gezonde en romantische relatie, mét of zónder een hsp-partner. Aangevuld met verhelderende zelftesten en resultaten uit Aron's baanbrekende onderzoeken op het gebied van intimiteit en persoonlijkheidsontwikkeling.
Keywords: Emoties