Beter werken met coaches : hoe doe je dat? - Versées, Dirk, ....- (Kalmthout : PelckmansPro, 2016)
Coaching is vandaag niet meer weg te denken in organisaties. Maar het roept ook veel vragen op zoals: Wat kan ik verwachten van coaching? Wat kunnen we zelf organiseren, wat kunnen we niet? Waar vind ik de coach die ik zoek? Hoe weet ik dat dit beantwoordt aan mijn verwachting? Wat kost me dat, en wat levert het op? Hoe evalueer ik een coachingtraject? Het boek biedt antwoord op deze vragen. Het schetst heldere kaders, geformuleerd vanuit de praktijk en aangevuld met beschikbaar wetenschappelijk onderzoek. De auteur licht ook een tipje van de sluier over de evolutie van coaching in de toekomst. Beter werken met coaches is bestemd voor de CEO, de HR-manager, en de bedrijfsleider of manager die een praktische houvast wenst voor het opzetten van een coachingbeleid.
Keywords: Coaching ; management