Blijf je werk de baas voor hoog sensitieve personen - Jaeger, Barrie S., ....- (Schiedam : Scriptum, 2008)
Hoogsensitieve personen hebben moeite om de grote hoeveelheid prikkels die dagelijks op hen afkomt te verwerken en ondervinden daardoor problemen op het werk. Dit boek is een detector; het vertelt hoe we erachter kunnen komen welke banen voor ons al dan niet geschikt zijn. Het laat ook zien hoe sommige banen ertoe leiden dat bij mensen de stoppen doorslaan. De kunst bestaat erin de signalen te zien die de detector vanuit ons binnenste uitstuurt. Het boek is het product van meer dan vier jaar gesprekken voeren met, vragenlijsten voorleggen aan en interviews houden met 200 hoogsensitieve personen.
Omschrijving van stressmanagement in werksituaties voor hoog sensitieve personen.
Keywords: Arbeids- en organisatiepsychologie