Financiële analyse van de jaarrekening toegepast - Coppens, Carine, ....-; Kimpe, Mieke, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2016)
Deze uitgave is een handleiding bij de analyse en interpretatie van de cijfers van de gepubliceerde jaarrekening. Door middel van een in detail uitgewerkte case geven de auteurs de lezer een fundamenteel inzicht in de financiële analyse van de externe rapportering van een onderneming.
Eerder verschenen o.d.t.: De jaarrekening doorgelicht : financiële analyse en interpretatie in de praktijk
Keywords: Boekhouden