Enkelvoudig boekhouden : boekhouden voor de zelfstandige ondernemer en de kleine vzw - De Lembre, Erik, 1942-; Everaert, Patricia, 1968-; Verhoeye, Jan, 1960- (Antwerpen : Intersentia, 2016)
Kleine ondernemingen en vzw's mogen hun financiële administratie organiseren volgens een vereenvoudigde of enkelvoudige boekhouding en zijn niet verplicht een dubbele boekhouding te voeren. Dit handboek behandelt uitvoerig de methodiek van de enkelvoudige boekhouding en de daaraan gekoppelde financiële rapportering.
Keywords: Boekhouden