Het meisje dat vergeet : leven zonder geheugen - Dehouck, Bram, ....- (Leuven : Van Halewyck, 2007)
Geertrui is het meisje dat vergeet. Haar geheugen laat het afweten. Ze weet niet wat ze gisteren deed. Meer nog, zelfs van enkele minuten geleden herinnert ze zich niets. Dat maakt het leven voor Geertrui bijzonder complex. In haar wereld bestaat geen houvast, maar ook geen verveling. Geertrui is nu 27, vier jaar geleden werd ze het slachtoffer van een ongeval dat haar leven in een klap veranderde.
Keywords: Geheugenverlies