De waarheid over liegen - Goovaerts, Michael, ....- (Antwerpen : Houtekiet, 2011)
Volgens de statistieken liegen we gemiddeld zo'n tien keer per dag: tegen onze geliefden, familie, vrienden, collega's en bazen. We geven gecensureerde antwoorden, strooien met halve waarheden en verfraaien de realiteit. Sommige gewiekste oplichters verzinnen zelfs een heel leven bij elkaar. Maar de mens liegt vooral tegen zichzelf.