Normale kinderen : ze bestaan nog - Peerlings, Wendy, ....-; Geuens, Sam, ....- (Leuven : LannooCampus, 2013)
Reken-, lees-, leer-, spellings-, concentratiestoornissen ... We plakken steeds vaker labels op kinderen, maar is dat wel terecht? De auteurs kijken naar het kind achter de diagnose: zijn noden, kansen en kracht. Ze roepen op om te kijken naar de sterke kanten van een kind .
Keywords: Leer- en gedragsproblemen