Selectief mutisme bij kinderen : als een kind soms niet praat - Güldner, Max, ....- (Houten : LannooCampus, 2012)
Sommige kinderen durven niet te praten buiten de vertrouwde thuissituatie. Dit kan op latere leeftijd een angststoornis worden, of het kan ervoor zorgen dat het kind afhankelijk blijft van de ouders. Dit boek geeft tips om kinderen te helpen hun selectief mutisme te overwinnen.
Keywords: Selectief mutisme ; kinderen