De alchemie van liefde & lusten - Coolsaet, Bo (Boudewijn Louis René André), 1939- (Leuven : Van Halewyck, 2010)
Coolsaet bepreekt afrodisiaca die volgens hem vaak vergeten worden: kijken, luisteren, strelen, samen eten en genieten. Hij behandelt de grote thema's uit ons seksuele leven, waarbij hij heikele vragen zeker niet uit de weg gaat: wat doe je bij een voortijdige ejaculatie? Hoe behandel je impotentie? Is porno kunst? Hoe blazen we ons liefdesspel nieuw leven in? Dit alles combineert hij met potentieverhogende mengsels en kruidenaftreksels, tips om langer van de intimiteit te genieten en zijn favoriete gerechten voor een intiem etentje.
Keywords: Seksualiteit