De maakbare man : notities over transseksualiteit - Februari, Maxim, 1963- (Amsterdam : Prometheus, 2013)
Februari beschrijft zijn geslachtsverandering van vrouw tot man: de hormonen en lichamelijke veranderingen, maar ook de sociale aspecten. Wat is het verschil tussen sekse en gender? Zijn er etiquetteregels rondom geslachtsverandering? Krijgt een nieuwe man een adamsappel? Hoe is transitie wettelijk geregeld?
Keywords: Transseksualiteit