Transgenderzorg - T'Sjoen, Guy, 1970-; Van Trotsenburg, Mick, ....-; Gijs, Luk, ....- (Leuven : Acco, 2013)
Hoe begeleid je mensen die een geslachtsverandering willen ondergaan? Over de diagnosestelling, hormonale therapie, geslachtsconfirmerende chirurgie, nazorg en effecten van de behandeling, en de sociale context. Met specifieke aandacht voor de begeleiding van kinderen en adolescenten.
Keywords: Transseksualiteit